Kewo

Glas in al zijn vormen

Door moderne productiemethodes zijn er verschillende soorten isolatieglas verkrijgbaar. KEWO levert naast het standaard isolatieglas ook hr+ en hr++ glas. Klik hiernaast in het menu voor meer informatie over het onderscheid en de mogelijkheden van de diverse soorten isolatieglas.
 
Doordat isolatieglas het toverwoord is de laatste jaren, wordt vaak gedacht dat enkelglas geen optie meer is. Niets is minder waar. Enkelglas blijft een uitstekende puivulling voor binnenshuis. Juist doordat nieuwe glassoorten worden geproduceerd, waaronder designglas, wordt enkelglas veel gebruikt door interieurbouwers en keukenfabrikanten. Het is een simpele manier om een stempel te drukken op de sfeer in het interieur.
 
 
Maatwerk
 
Zoekt u glas met een hoge weerstand, dan kiest u voor bijvoorbeeld draadglas. Floatglas wordt juist weer gekozen vanwege zijn optisch perfecte oppervlak. Floatglas kunnen wij in diverse diktes, afmetingen en kleurtinten leveren. Tot slot kunt u voor gelaagd veiligheidsglas en zonwerend glas uitstekend een beroep doen op KEWO. Voor alle bovenstaande soorten glas kunnen wij maatwerk leveren.