Kewo

Specialist in glas op maat

Esthetiek, licht en kleur zijn onmisbaar voor het aanbrengen van sfeer in uw interieur. Interieurglas heeft enorm veel mogelijkheden die toepasbaar zijn in iedere stijl, van klassiek tot hypermodern. Voor iedere wens op het gebied van glas kan KEWO ingezet worden. Juist het leveren en zetten van bijzondere glassoorten maakt ons werk zo uitdagend.
 
Door te kiezen voor bijzondere interieurbeglazing bepaalt u in hoge mate de sfeer van uw woon- of werkomgeving. Wilt u in uw woning prachtige glas in lood-ramen? Dan zorgen wij ervoor, dat dit wordt verwerkt in isolatieglas. Zo bent u voorzien van bijzondere ramen die tevens de warmte in uw woning houden.
 
Glas als eyecatcher
 
Wij zijn daarnaast inzetbaar voor het leveren en zetten van specials als glazen balustrades en trappen, restauratieklussen, glas voor binnendeuren, monumenten of schuifdeuren, gekleurd glas, spiegels en reclame of teksten verwerkt in glas. Ook denken wij graag mee met interieurbouwers om te kijken waar in het interieur glas een mooie functie kan krijgen. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden voor uw specifieke wens.