Kewo

Disclaimer

Kewo stelt het op prijs dat u deze website bezoekt. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling van de informatie op onze website en controleren regelmatig de juistheid, de actualiteit en de volledigheid hiervan.
 
 
Aansprakelijkheid
 
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Kewo behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de site en de benodigde software te wijzigen, te actualiseren of aan te vullen. Kewo sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met:
  • het gebruik van deze website;
  • het gebruik van informatie van deze website.
 
Auteursrecht
 
Auteursrechtelijk beschermde teksten op deze site mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming van Kewo of de eventuele opdrachtgever.
 
 
Externe links
 
Deze site bevat links naar externe websites. Kewo is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Deze sites kennen een eigen disclaimer, waarnaar wij bij deze verwijzen.
 
 
Onjuistheden
 
Kewo stelt het op prijs als onjuistheden op de site worden gemeld. Deze kunnen net als suggesties voor verbetering en vragen over onze dienstverlening worden doorgegeven via info@vliegendevarkens.nl. Daarvoor bij voorbaat onze hartelijke dank!
 
Kewo, Stadskanaal 2012